a a a
 
Maakt u zich zorgen over uw seksuele gedrag? Doe de zelftest!
Ik maak me regelmatig zorgen over mijn seksuele gedrag

Wilt u weten of u verslaafd bent aan seks? Doe de zelftest!

Wilt u weten of u verslaafd bent aan seks? Doe de zelftest!

Ik maak me regelmatig zorgen over mijn seksuele gedrag

Vorige vraag

Het stoort me als anderen commentaar hebben op mijn seksuele gedrag

Vorige vraag

Ik probeer steeds extremere vormen van seksueel gedrag

Vorige vraag

Ik heb meermaals geprobeerd mijn seksuele gedrag te veranderen maar dat mislukt elke keer.

Vorige vraag

Regelmatig zorgt seks en alles wat daarbij hoort er voor dat ik niet doe wat ik van plan was te doen.

Vorige vraag

Uw seksuele gedrag vormt waarschijnlijk geen groot probleem voor u of uw omgeving. Maar het is handig om te weten dat u op onze website veel interessante informatie vindt over: 

Seksverslaving en de risico's daarvan.

Redelijk probleem

Uw behoefte aan seks of uw seksuele gedrag lijkt op de een of andere manier een probleem voor u. Dit hoeft niet meteen te betekenen dat u seksverslaafd bent. Maar uw antwoorden geven wel aan dat het een goed idee is om hulp te zoeken. Mogelijk is er een andere oorzaak voor uw gedrag. Het kan u helpen daar meer inzicht in te krijgen om serieuzere problemen of seksverslaving te voorkomen. Lees meer over: 

Hoe ontstaat seksverslaving 

Ervaringen

Aanmelden

Serieus probleem

Seks lijkt een serieus probleem voor u in uw dagelijks functioneren. Het kan zelfs zijn dat u seksverslaafd bent. Veel mensen hebben last van een vorm van verslaving. U staat er dus niet alleen voor én er zijn goede methoden waarmee u uzelf kunt helpen. Wij adviseren u om professionele hulp te zoeken zodat u weer grip krijgt op uw leven. U kunt contact opnemen met Victas op telefoonnummer 088- 1616200.

direct aanmelden.

Beheersen (gedachten aan) porno of seks uw dagelijks leven?

Doe hier anoniem de gratis online zelftest. Wilt u er iets aan doen maar lukt het u niet uw gedrag te veranderen, lees dan op online behandeling hoe wij u kunnen helpen. Stap voor stap, met een doordacht behandelprogramma en deskundige behandelaars

 

Waar en wanneer het u uitkomt

De online behandeling van Victas kunt u eenvoudig inpassen in uw dagelijks leven. U logt in waar en wanneer u wilt en doorloopt het programma op momenten dat het u goed uitkomt.

100% vergoed door verzekering

De online behandeling voor seksverslaving van Victas wordt betaald door uw verzekeraar. Deze vergoedt 100% vanuit de basisverzekering, op het verplichte eigen risico na.

Discreet en privacy gegarandeerd

Wij begrijpen heel goed dat u uw seksverslaving liever voor uzelf houdt. Een online behandeling volgt u heel discreet. Het spreekt voor zich dat uw privacy gewaarborgd is.

Deskundig en effectief

Dankzij de focus op kwaliteit en resultaat, scoort Victas landelijk gezien bovengemiddeld. Met uw motivatie en onze deskundigheid pakken we de oorzaak aan en wint u uzelf terug.